Οι γιορτινές μας μέρες..

Οι γιορτινές μας μέρες..


Την εβδομάδα λίγο πριν τα Χριστούγεννα κινήσαμε τις εορταστικές δραστηριότητες, όπου οι ένοικοι μας με περίσσια διάθεση και μεράκι συμμετείχαν στη δημιουργία όμορφων χειροποίητων κατασκευών.

Κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας μιλήσαμε για τα έθιμα των Χριστουγέννων σε όλη την Ελλάδα, είπαμε για την προέλευση του κουραμπιέ και το έθιμο του μελομακάρονου.

Με ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης, σκεφτήκαμε λέξεις από όλα τα γράμματα της αλφαβήτου με επιθυμίες μας για τη νέα χρονιά. «Αγάπη, καλοσύνη, υγεία, ηρεμία…»

Λάβαμε τριαντάφυλλα για την ημέρα αγάπης και φωτογραφηθήκαμε χαρίζοντας χαμόγελα και ευχές…

Φτιάξαμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα τα οποία πασπαλίσαμε με ζάχαρη άχνη και τα απολαύσαμε με τον απογευματινό μας καφέ..

Δημιουργήσαμε ευχετήριες γιορτινές κάρτες αφιερωμένες στους αγαπημένους μας ανθρώπους που δε βλέπουμε αλλά είναι πάντα στην καρδιά μας.

Ανταλλάξαμε δώρα και χορέψαμε γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον περισσότερο.

Οι φετινές εορτές είναι διαφορετικές αλλά το  «μαζί» είναι πιο έντονο από ποτέ. Εμείς στο Ρόδι, μαζί με τους αγαπημένους σας περνάμε ήρεμα και γαλήνια τις εορτές αυτές, ξυπνώντας τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που τις χαρακτηρίζει.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Rodicare σας εύχεται από καρδιάς, καλή πρωτοχρονιά με υγεία, δύναμη, ευημερία, αγάπη και να φροντίζετε πάντα το «ευ ζην» σας!



         


Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Η μονάδα μας βρίσκεται στη Λ. Καποδιστρίου 30, ΜΑΡΟΥΣΙ, 151 23. Βρείτε μας στο χάρτη εδώ. Κοντινές περιοχές: Φιλοθέη, Μαρούσι, Χαλάνδρι

TΗΛΕΦΩΝΟ :

2106891392

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

Λ.Καποδιστρίου 30, ΜΑΡΟΥΣΙ, 151 23

Email :

info@rodicare.gr

Καλέστε μας