Μάθετε πως περνάμε τον καιρό μας στο Ρόδι την εποχή του κορονοϊού

Μάθετε πως περνάμε τον καιρό μας στο Ρόδι την εποχή του κορονοϊού


Παρόλο που εδώ και καιρό το Ρόδι έχει πάψει να δέχεται επισκέψεις, οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας έχουν αλλάξει, είμαστε πολύ προσεκτικοί και κρατάμε αποστάσεις, ωστόσο είμαστε ήρεμοι, αγαπημένοι και χαμογελαστοί ελπίζοντας όλα να περάσουν σύντομα.

Οι ομάδες δραστηριοτήτων και νοητικής ενδυνάμωσης πραγματοποιούνται καθημερινά πρωινές και απογευματινές ώρες στη μεγάλη σάλα του ισογείου αλλά και σε όλους τους ορόφους.

Οι ασκήσεις νοητικής αποκατάστασης είναι αντιπροσωπευτικές για κάθε νοητικό επίπεδο και εφαρμόζονται ομαδικά είτε ατομικά στους ενοίκους μας.

Από τις ομάδες μας δε λείπει ποτέ η μουσική, φυσικά! Μια λίστα παλαιών τραγουδιών μας συντροφεύει τα απογεύματα μας όπου μας φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις και όμορφες εικόνες μιας αγαπημένης εποχής.

Οι άνθρωποί μας απολαμβάνουν το καφεδάκι και το φαγητό τους παρέα με φίλους που έχουν κάνει και παρέα με το προσωπικό που αποτελεί πλέον μια νέα οικογένεια για εκείνους.

Καθημερινά, φοράμε τα ωραία μας ρούχα, βάζουμε φανταχτερά κραγιόν, χτενίζουμε τα μαλλιά μας και συναντάμε τους γείτονες και φίλους μας ώσπου να βραδιάσει.

Το Ρόδι είναι ένας χώρος αγαπημένος για τους ενοίκους μας, αφού διατηρούν ένα καθημερινό πρόγραμμα που τους ευχαριστεί ιδιαίτερα. Διαβάζουν βιβλία, λύνουν σταυρόλεξα, παρακολουθούν όλοι μαζί ενημερωτικά προγράμματα και δημιουργούν παρέες και στενές σχέσεις.

Η ζωή στη μονάδας μας την εποχή του κορονοϊού κυλά πολύ ομαλά και ήρεμα. Βρισκόμαστε σε έναν αγαπημένο και ασφαλή χώρο, που δε μας αφήνει στιγμή να νιώσουμε μοναξιά και απομόνωση αλλά αντιθέτως είναι γεμάτος χαμόγελα, μελωδίες και γέλια!

Από τις ζωγραφιές μας, τις ασκήσεις, τα τραγούδια μας μέχρι τα ποιήματα και τις ιστορίες που διηγούμαστε σας λέμε με μια φωνή πως με την αγάπη και τη στοργή που λαμβάνουμε δε φοβόμαστε τίποτα!



                                                                                 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία

Η μονάδα μας βρίσκεται στη Λ. Καποδιστρίου 30, ΜΑΡΟΥΣΙ, 151 23. Βρείτε μας στο χάρτη εδώ. Κοντινές περιοχές: Φιλοθέη, Μαρούσι, Χαλάνδρι

TΗΛΕΦΩΝΟ :

2106891392

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

Λ.Καποδιστρίου 30, ΜΑΡΟΥΣΙ, 151 23

Email :

info@rodicare.gr

Καλέστε μας